مربای توت فرنگی را به این روش درست کنید

 

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی، طرز تهیه و دستور پخت مربای توت فرنگی خوشمزه و مجلسی در منزل ، lvfhd j,j tvk'd
دستور پخت مربای توت فرنگی خانگی مرحله به مرحله
مواد لازم مربای توت فرنگی
توت فرنگي  ٢ كيلو
شكر  ٢ كيلو
آبليمو يا جوهر ليمو نوک قاشق
مراحل تهيه مربای توت فرنگی

1. برای درست کردن مربای توت فرنگی در منزل، ابتدا توت فرنگی ها را خوب می شوییم و برگ های آن را جدا کرده و در صافی می ریزیم تا آب آنها گرفته شود.

 

2. سپس توت فرنگی ها و شکر را در یک قابلمه می ریزیم. به طوری که اول مقداری از توت فرنگی ها را می ریزیم و بعد روی آنها شکر و به همین ترتیب ٢ الی ٣ بار این کار را انجام می دهیم تا توت فرنگی ها و شکر تمام شود.

3. سپس درب قابلمه را می بندیم و به مدت ١٢ ساعت در یخچال می گذاریم تا شکر در توت فرنگی ها حل شود و كامل آب بیاندازد.

4. بعد از 12 ساعت قابلمه را از یخچال در آورده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به جوش بیاید . لازم نیست زیاد هم بزنید ولی باید حتما بالا سر مربا باشید تا سر ریز نشود. کف روی مربا را هم باید با قاشق برمی داریم تا مربای توت فرنگی شفافی داشته باشیم.

5. این مربا باید حدود نیم ساعت روی حرارت بالا بجوشد، اگر بيشتر از آن بجوشانیم، رنگ توت فرنگی ها به تیره می شود. توجه کنید که برای سرریز نشدن مربا گاهی با قاشق تميز آن را به آرامی هم بزنید.

6. در مرحله آخر براي جلوگيری از شكرک زدن مربا، به آن جوهر لیمو يا آبليمو اضافه می کنیم و مربا را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم مربا کمی خنک شود.

7. بعد از اینکه مربا کمی خنک شد، آن را در ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای دیدن سایر آموزش های مرباپزی بارونک لطفا بر روی دستور تهیه انواع مربای خانگی کلیک کنید.

نکات پخت مربای توت فرنگی

1. برای درست کردن مربای توت فرنگی سعي كنيد از توت فرنگی های گلخانه ای استفاده نکنید و از توت فرنگی های ریزتر برای درست کردن مربا استفاده کنید تا لازم نباشد برش بزنيد.

2. دقت داشته باشید که توت فرنگی ها نبايد زياد بجوشد، چون چروك و لاستيكي مي شوند.

3. اگر در انتهای پخت احساس کردید آب مربا زیاد است، مي توانيد توت فرنگی ها را با كفگير بردارید و سپس آب اضافی آن را بجوشانید و بعد از قوام آمدن، توت فرنگی ها را به آن اضافه کنید.

4. برای تست قوام آمدن مربا، چند قطره از شهد آن را روی نعلبکی بریزید و ٣٠ ثانیه در فریزر بگذارید تا خنک شود. اگر بعد از خنک شدن به آهستگی حرکت می کرد و پخش نمی شد مربای توت فرنگی به اندازه کافی قوام آمده است.

منبع : مربا توت فرنگی 

همچنین ببینید : طرز تهیه زرشک پلو و طرز تهیه سوپ شلغم